Om oss


Onlinevarer samler produkter fra mange nettbutikker slik at det skal være enklere for deg å finne produkter du leter etter raskere. Når du har funnet produktene du vil vite mer om, klikker du bare på knappen "Til butikk". Da åpnes et nytt vindu til butikken som selger produktet. Når du er inne i butikken, kan du handle eller fortsette å sjekke rundt. Merk at Onlinevarer ikke selger noen produkter, men lenker kun til butikker som selger produktene. Pinshop samarbeider med og er en del av annonseringsnettverket Shopello Int AB.

Målet er at du raskt og enkelt skal kunne finne produkter som du vil kjøpe på nettet. Du kan enten søke direkte etter produkter i vårt store søk. Om du ikke vet eksakt hva du skal søke på kan du lete deg frem gjennom våre kategorier og underkategorier for å finne og kunne sammenligne de produktene du er ute etter.

Kontakt Ettersom vi selv ikke selger noen produkter henviser vi alle spørsmål om produkter osv. til butikkene som selger disse. Dersom du ønsker å annonsere på Onlinevarer eller om du har synspunkter på hvordan siden kan bli bedre, kan du kontakte oss på

Foretaks- og adresseopplysninger:
Search Engine Marketing Sweden AB
Birger Jarlsgatan 113 A
113 56 Stockholm
Sverige